Leveren

Levering

Bezorgen
Wij streven ernaar de gewenste producten binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling te leveren. Mocht een bepaald product niet geleverd kunnen worden binnen deze termijn, krijgt u zo spoedig mogelijk bericht hierover per e-mail. U kunt dan alsnog besluiten of u de bestelling voor die producten wel of niet wilt laten doorgaan.

Uw bestelling wordt maximaal 8 dagen gereserveerd. Indien wij dan nog geen betaling hebben ontvangen, kunnen de bestelde artikelen weer vrijgegeven worden.

Wij leveren geen alcoholhoudende dranken aan personen jonger dan 16 jaar. Door een bestelling bij ons te plaatsen, bevestigt u hiermee 16 jaar of ouder te zijn. Wij behouden ons het recht voor niet te leveren als hier twijfel over bestaat.
Levering is uitsluitend binnen Nederland.

Afhalen
Afhalen is -uitsluitend op afspraak- mogelijk. U bespaart hiermee verzendkosten. Indien u uw bestelling wenst af te halen, kunt u dat bij bestelling opgeven. Nadat u naam- en adresgegevens heeft ingevuld, kunt u bij "klant-informatie" aangeven dat u de bestelling wenst af te halen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.

Bezorgtijden
Uit ervaring weten wij dat gedurende de periode voor kerst de pakketdiensten onder enorme druk werken, waardoor er soms onvermijdelijke vertragingen ontstaan. Houdt hier rekening mee, indien u de bestelling voor een bepaalde datum in huis wilt hebben. Wij doen ons uiterste best om uw order op tijd bezorgd te krijgen. Echter, wij kunnen dit niet garanderen en zijn niet aansprakelijk indien uw order niet binnen de opgegeven tijd wordt bezorgd.
U ontvangt van ons een e-mail op het adres wat u bij bestelling heeft opgegeven over de levering van de bestelde artikelen. In de e-mail staat een track & trace nummer waarmee u op de website www.tracktrace.nl uw bestelling kunt volgen.
 

 
Niet tevreden of suggesties?
Wij hopen uiteraard dat u geen klachten heeft over onze service of producten en doen ons best aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen.
Mocht u desondanks klachten of suggesties hebben, vertel het ons. Bent u tevreden, vertel het anderen!